Angajari

Aflat în plina expansiune "Calotă Ion Întreprindere individuală" este în cautare de profesionisti orientati spre rezultate pozitive, cunoastere si nou. Daca aveti experienta în executie instalatii electrice ,dar si daca vreti sa va dezvoltati in aceasta activitate, va asteptam în rândurile noastre.
Angajatii nostri sunt tratati cu un deosebit respect ,fiind considerati capitalul cel mai important in firma, iar recunoasterea si rasplata vor fi mereu pe masura implicarii lor in activitate.

Pentru necalificati avem o oferta speciala, calificarea la locul de munca in meseria de electrician!
Prin colaborarea pe care o avem cu o firma atestata pentru calificare va oferim sansa ca in loc de a merge la un curs de calificare, a plati cursul si a nu avea un salariu in acest timp, sa folositi oportunitatea oferita de firma noastra.
Astfel noi va pregatim practic si teoretic la locul de munca pentru a obtine diploma de calificare, va platim cursurile si primiti si un salariu in acest timp plus alte bonusuri!
Conditia este doar ca trebuie sa dovediti ca ati absolvit cursurile scolare obligatorii la acest moment in Romania si sa dovediti pasiune pentru aceasta meserie.

Chiar daca în acest moment nu este disponibil nici un post in cadrul firmei, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs la adresa de email "contact@abilelectric.ro" pentru a fi in baza noastra de date pentru o viitoare extindere.
Urmariti în permanenta site-ul nostru pentru posturile vacante care vor apare.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Se pot monta prize în baie?
Da, se pot monta prize in baie, dar cu anumite restrictii in ceea ce prives ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by