Oferta de servicii > Instalatii de contorizare energie activa si reactiva

Prin definitie energia electrica este produsul dintre puterea electrica a consumatorului si unitatea de timp in care se produce consumul.
Aparatele construite pentru masurarea energiei electrice trebuie sa aiba unul sau mai multe sisteme active care sa produca un cuplu activ proportional cu puterea activa sau reactiva si un dispozitiv integrator care sa efectueze integrarea acestor marimi. In functie de marimea masurata, se deosebesc contoare de energie activa si de energie reactiva.
Din punct de vedere constructiv, contorul monofazat, de inductie, se compune dintr-un dispozitiv wattmetric, al carui cuplu este proportional cu puterea activa si dintr-un mecanism integrator – sistem de roti dintate – care permite masurarea energiei intr-un anumit interval de timp.
Dispozitivul de inductie este alcatuit din doi electromagneti de curent alternativ (dintre care unul de curent, avand infasurarea parcursa de curentul I absorbit de receptor, celalalt, de tensiune, avand infasurarea alimentata cu tensiunea de la bornele receptorului) si un disc de aluminiu.

Firma noastra are experienta in montarea contoarelor electrice de masurare energie electrica activa sau reactiva, monofazice sau trifazice, in masura directa sau cu reductori de curent.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Cum pot avea o reclamă luminoasă cu foarte mare impact ?
Va propunem sa iesiti in evidenta, sa transmiteti mesaje clare clientilor d ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by