Oferta de servicii > Montare sisteme de incalzire electrica in pardoseala

Aceste incalziri au costuri de achizitie si montaj intre 30%-50% din costurile aferente instalarii unei centrale pe gaze!

Indiferent daca va doriti sa renovati o cladire sau sa construiti o baie, o bucatarie, sau un living, incalzirea in pardoseala este o solutie perfecta ce economiseste energie si creste valoarea proprietatii.

Incalzirea electrica este fiabila, confortabila, usor de exploatat si economica. Este potrivita tuturor genurilor de incaperi si se poate instala si dupa finisarea locuintei, oferind confort si caldura caminului dumneavoastra.
Un proiect de incalzire bine realizat va asigura temperatura dorita, indiferent de conditiile atmosferice de afara. De asemenea, pentru un consum redus, temperatura poate scadea pe perioade de timp cand ocupantii locuintei sunt plecati.

Prin incalzirea in pardoseala se poate realiza o suprafata radianta foarte mare, acest lucru fiind apreciat atat de decoratori dar si de beneficiar. Cablurile montate sub pardoseala sunt ascunse privirii, si astfel spatiul se poate utila in totalitate prin elemente de decoratiuni sau mobilier alese de dumneavoastra.

De asemenea, aceste cabluri se pot monta si in bai sau bucatarii, unde exista posibilitatea ca apa sa apara si pe pardoseala. Cu ajutorul acestui sistem, pardoseala poate fi uscata si de asemenea se previne aparitia condensului, ceea ce duce la o bariera impotriva infiltrarii acestuia in structura casei.

Beneficii ale sistemului de incalzire electrica prin pardoseala:

-Cel mai eficient sistem din punct de vedere al cantitatii de caldura (gigacalorie /iarna) consumate, ceea ce inseamna un sistem avantajos.
-Costuri de achizitie si instalare mai mici decat sistemul clasic de incalzire. Printr- o dimensionare corecta si un control asigurat de reglarile efectuate, costurile de exploatare devin comparabile cu cele ale incalzirii traditionale cu gaze.
-Fara costuri de mentenanta. Singurul sistem de incalzire care nu necesita intretinere in timp, ceea ce duce la cheltuieli de mentenanta nule pe toata durata de exploatare.
-Perfect in cazul renovarilor deoarece nu trebuie sparta sapa pentru a monta acest sistem electric. In cazul renovarilor se monteaza un covoras electric chiar in adezivul gresiei ceea inseamna ca puteti avea o pardoseala noua deasupra celei vechi.
-O solutie sigura prin modul de constructie al cablurilor electrice. Acestea sunt izolate si prevazute cu impamantare ceea ce le face extreme de sigure pentru utilizatori. Fiecare circuit incalzitor va fi protejat printr-o siguranta diferentiala.
-Control perfect al sistemului de incalzire in pardoseala prin termostatele cu senzori de pardoseala. Prin pozitionarea sursei de caldura sub pardoseala si printr-un control foarte precis al termostatului puteti sa asigurati un nivel inalt al utilizarii energiei ceea ce duce la costuri de operare minime.
-Confortul optim care se realizeaza prin acest sistem este datorat caldurii care urca! De la nivelul picioarelor caldura se ridica incet la nivelul corpului si ajunge pana la nivelul capului unde se simte senzatia de confort.
-Beneficii majore fata de instalatia de apa prin usurinta cu care sistemul electric se monteaza, se intretine si se exploateaza. Este un sistem extrem de silentios.
-Amenajarea creativa a camerelor fara a tine cont de amplasarea tevilor si a caloriferelor. Prin amplasarea sistemului sub parodoseala, vi se ofera libertatea de a va amenaja un spatiu confortabil si functional.
-Datorita conditiilor ridicate de igiena generate de aceste sisteme, se recomanda in primul rand in cabinete medicale, clinici, sali de chirurgie.

Solutia ideala pentru renovari!

Covorasul incalzitor, cu o grosime de doar 3,4mm, se preteaza perfect in cazul renovarilor camerelor dumneavoastra, fie ca este vorba de bai, bucatarii sau sufragerii si dormitoare, deoarece acum nu este nevoie sa spargeti sapa ci se poate monta direct peste pardoseala existenta.
Covorasul incalzitor ThinMat este foarte usor de instalat, aceasta fiind dispus direct in adezivul suprafetei finite.Este usor de intins, de taiat si aranjat pe forma dorita.
Cand este nevoie, cablul incalzitor se desprinde usor de plasa,
pentru ca aceasta sa poata fi decupata.
Cablul incalzitor este unul bifilar,permitand alimentarea sa doar la un singur capat.
Distributia uniforma a unui strat subtire de adeziv este suficient pentru a acoperii covorasul incalzitor.
Sunt disponibile doua variante in functie de puterea consumata: 100W/m2 si 160W/m2 cu sau fara termostat.
Se pot monta sub orice tip de pardoseala, inclusiv parchet, ciment, beton, etc.

Incalzire totala (sursa unica)

Este cazul in care singura sursa de caldura este instalatia electrica in pardoseala.
Tinand cont de conditiile climatice din tara noastra si de normativele in vigoare privind izolarea termica a cladirlor, in cazul sursei unice puterea electrica instalata va fi de 150-200 W/m2.
O instalatie electrica bine dimensionata si reglata va functiona aprox. 6 ore din 24 ore pe timp de iarna ceea ce duce la un consum redus de energie electrica si implicit costuri reduse.
Incalzirea toatala se preteaza oricarui tip de pardoseala finita, cu exceptia pardoselei de tip dusumea suspendata pe grinzi de lemn. In acest ultim caz datorita limitarii puterii instalate in pardoseala la 100-120 W/,2, se impune utilizarea unui sistem de incalzire suplimentar si anume radiatoare/convectoare.
Termostatarea se poate face cu termostate cu senzor de pardoseala , cu senzor de temperatura de aer sau cu termostate duale (combinate).

Incalzirea complementara (de confort)

In afara de un mare confort, incalzirea electrica in pardoseala are beneficii cu care nu poate rivaliza nici o alta solutie de incalzire.
Tinand cont de conditiile climatice din tara noastra si de normativele in vigoare privind izolarea termica a cladirlor, in cazul incalzirii complementare puterea electrica instalata in pardoseala va fi de 80-120W/m2.
Cu ajutorul cablurilor subtiri de doar 3,4 mm grosime ce se pot instala deasupra podelei existente, puteti renova orice camera doriti!
Temperatura camerei poate fi de asemenea redusa fara o senzatie de disconfort si astfel salvati intre 15 si 20 la suta comparativ cu sistemul convetional de incalzire.
Puteti de asemenea beneficia de creativitatea dumeavoastra privind amenajarea spatiului deoarece acest stistem de incalzire fiind practic invizibil, va ofera noi dimensiuni ale spatiului.
Datorita cablurilor cu puteri diferite, acest tip de instalatie se preteaza oricarei tip de pardoseli finite, inclusiv sub pardoselile de lemn, parchet dusumea de lemn.
Efectul unei incalziri de confort este mult mai bine resimtit in cazul pardoselilor reci (gresie, marmura, granit, etc)
In cazul acestui tip de instalatii, se impune utilizarea unui termostat cu senzor de pardoseala sau a unuia combinat.
Aplicatiile pot fi in orice camera din casa dumneavoastra!

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Cum pot reduce factura de energie ?
Criza financiara mondiala precum si criza energiei se manifesta acut in ace ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by