Intrebari si raspunsuri > Cum pot avea o reclamă luminoasă cu foarte mare impact ?

Va propunem sa iesiti in evidenta, sa transmiteti mesaje clare clientilor dvs, sa fiti unici folosind reclamele luminoase cu LED-uri.
In locul unei reclame statice invechite, puteti alege o oferta de reclama luminoasa dupa designul dumneavoastra, in functie de cerintele proprii (dimensiuni, culoarea ledurilor, animatii specifice), folosind panouri dinamice, care atrag atentia si ziua si noaptea.
Comunicarea cu clientii dvs. este inlesnita prin intermediul acestui panou cu leduri: pe reclama luminoasa puteti afisa diferite mesaje, inclusiv de exemplua afisarea datei, orei, temperaturii etc, astfel incat anunturile dvs. sa atraga mereu atentia potentialilor clienti. Mesajele pot fi modificate sau schimbate de la calculator sau de pe telefonul mobil, prin SMS.
Consumul de energie electrica este mult inferior fata de reclamele lumiinoase cu neoane datorita eficientei energetice deosebite a LED-urilor.
Productia firmelor luminoase este realizata in totalitate Romania, de catre partenerul nostru Smartsoft Electronic si cuprinde urmatoarele etape:
1. Proiectarea mecanica: pentru fiecare tip de afisor se dezvolta structura de rezistenta in functie de locul montarii.
2. Proiectarea electronica: se asigura ca afisajul cu leduri realizat sa fie fiabil din punct de vedere electronic, folosind componente de foarte buna calitate, rezistente in conditii de functionare extreme (la umiditate si temperaturi si temparaturi scazute/ridicate); folosind componente din gama industriala, care sunt folosite intr-un regim termic de la -40 grade C la + 80 grade C.
3. Plantatea manuala a componentelor.
4. Testarea reclamei luminoase in diferite regimuri de functionare.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Cum pot avea o reclamă luminoasă cu foarte mare impact ?
Va propunem sa iesiti in evidenta, sa transmiteti mesaje clare clientilor d ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by