Intrebari si raspunsuri > Cum pot reduce factura de energie ?

Criza financiara mondiala precum si criza energiei se manifesta acut in aceasta perioada. De aceea am inceput sa ne gandim cu totii cum sa avem o factura mai mica la energie si indeosbi la energia electrica. Binenteles nu ne gandim la cai ilegale.
Cea mai buna metoda este desigur sa consumam mai putin. Cum am putea sa facem asta ? In primul rand sa fim atenti cu risipa de energie. Nu mai folosim iluminat excesiv si in locuri unde nu avem nevoie, nu uitam aparate pornite cum ar fi televizorul, nu tinem aparate in priza chiar si cand nu le folosim, pentru ca unele chiar si in stand-by consuma energie. Exemplu un transformator, un alimentator, consuma energie si fara sa alimenteze ceva, uneori chiar mai mult.
Apoi e recomandat sa cumparam aparatura care este de clasa mai economica, adica cu consumuri mai reduse de energie. Astfel pentru iluminat recomandam cel cu LED-uri, care are un consum substantial mai mic si o fiabilitate mult mai mare decat iluminatul clasic, cu incandescenta.
Firma noastra are parteneri care poate sa va ofere alternative noi de iluminat economic pe baza de LED-uri ,incepand de la proiectare pana la produsul finit.
In final ca pe o oferta cu adevarat speciala va oferim , de asemenea prin partenerii nostri, echipamente care montate in instalatia dvs reduce consumul cu pana la 20-30%.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Cum pot avea o reclamă luminoasă cu foarte mare impact ?
Va propunem sa iesiti in evidenta, sa transmiteti mesaje clare clientilor d ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by